Cautare

8352 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj marasti31 august morti si raniti" (3.50 secunde)
In perioada 22 - 24 august se va incheia, la Constanta, activarea august 2008 a gruparii navale BLACKSEAFOR.
Aveti grija sa nu va ardeti suprasolicitand si fortandu-va partenerii. Este si riscant sa va expuneti luand asupra dumneavoastra mai mult decat puteti duce.
Unul dintre colegiile vacante este colegiul numarul 9 din Cluj unde este posibil ca Emil Boc sa candideze in cazul in care va pierde functia de la Guvern.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele. ... Omul, in afara de trup, are si suflet.
PDL, agatat de Sectorul 3 si de Cluj-Napoca (Autor: Bogdan Chirieac) Soarta PDL la alegerile din toamna pare ca se joaca la alegerile locale din Sectorul 3 al Capitalei si din municipiul Cluj Napoca. Liviu Negoita si Emil Boc au fost primarii model ai PDL.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 23:30, W. ... 501, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu o Ambulanta, condusa de V. ... Ion si 0,86 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru W.
Scumpirea politelor ar fi determinata de faptul ca acestea ar include si asigurarea Cartea Verde, valabila pe intreg teritoriul Comunitatii Europene. Practic, dupa aderare, asigurarea internationala Cartea Verde va disparea ca document, iar politele RCA vor avea extindere si pentru tarile din cadrul UE.
"Datele statistice arata ca despagubirile totale medii acordate de asiguratorii romani in caz de deces pentru o persoana in 2008 se situeaza sub 4.000 de euro, in timp ce limita de despagubire pentru politele RCA se ridica la 750.000 euro", a declarat Zorin Puscasu, membru in comitetul director al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR).
Principalele echipamente vizate sunt telefoanele mobile care, din cate se pare, sunt un factor care favorizeaza producerea de accidente rutiere in care sunt implicati pietoni. De pe lista produselor interzise fac parte player-ele mp3, consolele portabile de jocuri, precum si celelalte produse electronice care ar putea distrage atentia tracatorilor.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
Basarabia, sector 2, cu privire la faptul ca doi indivizi, sub pretextul ca sunt angajati ai unei societati comerciale ce are ca obiect de activitate comercializarea si service-ul produselor pentru stingerea incendiilor, s-au prezentat la sediul societatii pentru a efectua o verificare a stingatoarelor de incendiu, serviciu pentru care au pretins si incasat suma de 180 de lei.
La data de 13.12.2010, Brigada Rutiera a Capitalei a desfasurat o actiune pentru depistarea celor care incalca normele rutiere, cu accent pe depasirea coloanei de autovehicule, aflata in asteptare la semafor.
'Cu doua saptamani in urma s-au implinit 70 de ani de la Dictatul de la Viena din 30 august 1940, prin care marile puteri fasciste Germania si Italia au obligat Romania sa cedeze nord - vestul Transilvaniei Ungariei horthyste.
Compania americana va lansa, în august 2010, propria firma de vânzari în tara noastra, preluând astfel sarcinile dealerului general, Romcar SRL.
Hotararea de Guvern privind modelul, continutul si modalitatea de depunere a declaratiei unice, care a fost introdusa de la 1 ianuarie 2011, a fost publicata in Monitorul Oficial in ultima zi din anul 2010.
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor:
Accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca:
Guvernul s-a angajat in negocierile cu Fondul Monetar International (FMI) sa concedieze 74.000 de bugetari pana la finele acestui an, dupa ce a disponibilizat deja 27.000 de salariati, si sa renunte la minim 15.000 de angajati din sectorul public in 2011.
google-analytics.com